lauantai 3. marraskuuta 2012

KIITOS ÄÄNESTÄJILLE

Vaalit siis menivät ja Tupun äänisaalis oli mahtava. Oma osuuteni siitä oli 139. Sain 51 ääntä enemmän kuin neljä vuotta sitten. Omalta kylältä Ruotsinkylästä tuli 95 ääntä. Täältä on nyt kolme valtuutettua, kun Margita ja Monica pääsivät myös valtuustoon. Edellisellä kaudella ainoastaan Martin tuolta Myllykylästä oli valtuustossa.

Olen kiitollinen jokaisesta äänestä ja niiden keskittyminen pääasiassa tänne Ruotsinkylään osoittaa minun profiloituneen tämän kylän asioiden ajajaksi äänestäjien keskuudessa. Ajan kyllä mielestäni koko Tuusulan asioita ja etenkin lasten ja nuorten asioita. Niistä olemme Margitan kanssa olleet kasko-lautakunnassa päättämässä. Valtuusto on tosin välillä kävellyt ylitsemme pienintäkään tuskaa tuntematta. Kunnanhallitus ottaa välillä irtiottoja kuin muita kuntalaisia ei olisikaan.

Tulevalla valtuustokaudella pyrin jatkamaan samalla linjalla, eli ihmisen kannalta paras ratkaisu on lähinnä sydäntäni. Minuun saa ja pitää ottaa yhteyttä mieltä painavissa asioissa, joissa valtuustolla on päätäntävalta. Itse en valitettavasti aina ehdi kaikkien lautakuntien esityslistoihin ja pöytäkirjoihin tarpeeksi perusteellisesti perehtymään. Käykää hyvät kuntalaiset itse niitä tutkimassa ja laittakaa viestiä mikäli löydätte niistä jotain pieleen menevää tai mennyttä.

Olen itse tässä tilanteessa vasta valittuna valtuutettuna juuri tuosta syystä, että kunnan nettisivuilta löytyi ennakkotietoa Ylä-Inkilän myyntiaikeista Lemminkäiselle. Kaupan vastustamisesta alkoi prosessi, joka johti tahtomattanikin julkisuuteen ja sitä kautta pyyntöön ehdokkaaksi asettumisesta jo edellisissä kuntavaaleissa. Ruotsinkylän kyläyhdistyksessä toimiminen on myös tuonut näkyvyyttä. En ole tarkoituksellisesti pyrkinyt näkymään, asioiden hoito on minulle tärkeämpää kuin näkyminen mediassa. Toki tuo mediassa näkyminen monasti auttaa asioiden hoitamisessa. Ainakin ihmiset tietävät paremmin heitäkin koskettavaa päätöksentekoa. Yritän jatkossa tälläkin foorumilla kertoa tarkentavaa taustatietoa päätöksien perusteiksi.

Seuraava iso vääntö eri ryhmien kesken käydään kunnanhallituksen paikoista ja eri lautakuntien paikoista. Edellisellä kertaa peli oli aluksi likaista Tupua kohtaan. Tämänpäiväisen paikallislehden mukaan erään ryhmän kulisseissa häärää taaskin sama vaikuttaja, joka viimeksi toisen suuren ryhmän tuella kuori kerman päältä. Nyt näille molemmille tuli vaalissa tappiota, mutta pelkona on edellisen menon jatkuminen. Tässä täytyy vielä tehdä kovasti työtä Tuusulan puolesta.

Ei kommentteja: