tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kiitos kunnanhallitukselle!

Täytyy kiittää heti tuoreeltaan Ylä-Inkilän myynnin peruuttamisesta. Kunnanhallitus osoitti jämäkästi virkamiesportaalle kaapin paikan. Toivottavasti valtuusto on samaa mieltä hallituksen kanssa.

Santavuorikin on tervehtynyt ja päässyt juttuja kirjoittamaan. Heikillä on sana hallussaan ja teksti on mehevästi kirjoitettua. Kaikki eivät välttämättä pidä hänen tyylistään ja joskus tuntuukin, etten haluaisi joutua hänen juttujensa kohteeksi, etenkään ollessamme eri linjoilla. Etenkin nykyistä kunnanhallituksen puheenjohtajaa käsittelevät jutut on joskus kirjoitettu ilman silkkihanskoja.

Tämänpäiväisessäkin jutussa annettiin ymmärtää kuiskauksenkin riittävän. Me ruotsinkylässä emme kuiskailleet Lemminkäisen episodin aikana ja siitä kunnanhallitus meidät palkitsi. Minä puolestani annan kunnanhallitukselle tunnustuksen oikeasta päätöksestä. Ehkä tästä alkaa uusi ja hedelmällinen yhteistyö Ruotsinkylän kehittämiseksi. Prosessin aikana meille kyllä luvattiin olla yhteistyössä ja kertoa asioiden valmistelusta. Kysymykseeni miksi kyläläisiä ei etukäteen informoitu riittävästi sain vastauksen ettei ole osoitetietoja. Kiinteistöverolaput kyllä löytävät osoitteen perusteella perille.

Yhteistyöllä kunnan ja asukkaiden kanssa Ylä-Inkilän alueesta saadaan mainio virkistysalue. Jo nyt siellä käy huomattava joukko ulkoilijoita. Pienellä vaivalla sinne saa jopa pyörätuolilla kuljettavan reitin. Työvoimaakin lienee riittävästi saatavilla.

Ei kommentteja: