torstai 11. lokakuuta 2012

Metlan metsät taas uhan alla

Näin vaalien alla on vaalipaneeleita, joissa kuntalaiset saavat esittää ehdokkaille kysymyksiä. Hyrylän omakotiyhdistys piti tänään paneelin ja siellä esitettiin kysymys Metlan metsien kaavoittamisesta ja käyttöön otosta. Demarit ja Kokoomushan ovat tätä ajaneet ja saivat tänään seuraansa Keskustan ja Perussuomalaiset. Muut ryhmät olivat Tupun kanssa samaa mieltä, ettei metsiä voi uhrata kaavoitukselle.

Valtakunnan hallituksellahan pallo on ollut hukassa jo pitemmän aikaa. Kuntia patistetaan pakkoliitoksiin, Välimeren ympäristön holtittomien pankkiireiden sijoitukset ollaan turvaamassa, mutta kotimaan ihmisiä kuritetaan huonoilla ratkaisuilla. Nyt vielä sairaatkin houkutellaan töihin räkätautia levittämään. Vai uskooko Kokoomus, että pienituloinen kansalainen jäisi kotiin flunssaansa potemaan, muuta kuin kuolemansairaana. Viekö Kokoomus muuta hallitusta kuin pässiä narussa. Taitavat laittaa vahingon kiertämään, kun kokevat itse olevansa narussa noitten pankkiirien tukemisessa. Tavallinen kansalainen ylivelkaantuessaan kyllä kokee pankin armottomuuden, pankin ylivelkaantuessa nuo Brysselin tyypit näiden kotimaisten hypettäjien kanssa kyll heidän velkansa takaavat.

Lipsahti vähän tuosta alkuperäisestä aiheesta. Tarkoitus oli luoda perspektiiviä tilanteeseen. Hallituspuolueen edustajiltahan voi odottaa mitä tahansa älyttömyyksiä Metlankin suhteen. Perussuomalaisten ja Keskustan olisin kuvitellut olevan vähän viisaampia, mutta erehdyin näköjään. Tuusula ei tarvitse Metlan metsiä asunto- eikä teollisuusrakentamiseen. Rykmentinpuiston alueella on ihan tarpeeksi tilaa ja lisää on tulossa Vaunukankaan ja Lahelan suunnalla. Focus-alueelle mahtuu teollisuutta aikanaan ja järkevämpään paikkaan kuin Metlan alue olisi. Liikenneyhteydetkin tulevat Kehä IV:n myötä olemaan Focus-alueella paremmat.

Ei kommentteja: