torstai 23. lokakuuta 2008

Eräs juttu lehdestä

Valitettavan harvoille Tuusulan asukkaille tulee paikallinen Keski-uusimaa lehti. Siinä oli keskiviikkona lähestulkoon alla oleva kirjoitus. Toimitus tapansa mukaan pidättää itsellään oikeuden muuttaa sinne lähetettyjä tekstejä. No asian ydin tuli kuitenkin selväksi.


Kertooko Sjöblom väärää tietoa?

Olin lauantaina Hyrylässä ja keskustelin Inkeri Kostiaisen kanssa hänen mielestäni hyvästä valtuustoaloitteesta. Juhani Sjöblom tuli viereemme ja iski kätensä olkapäälleni sanoen suurella äänellä:” Tämä mies kannattaa pakkolunastuksia!”

Vaalien alla tuntuu kaikki keinot olevan luvallisia kilpailijoiden kampittamiseksi. Mietityttääkin mitä muuta virheellistä tietoa minusta kokoomuksen edustajien toimesta levitetään? Totuuden subjektiivinen tarkastelu alkoi jo Antti Seppälän lehtikirjoittelusta. Tuo ”mustamaalaaminen” on sikäli harmillista, että se tapahtuu asianomaisen tietämättä, jolloin hän ei voi korjata vääriä tietoja. Seppälän juttuun kirjoitin silloin vastineen, mutta muistin virkistämiseksi lyhyt kertaus. En ole Jaakko Torppaa manipuloinut millään tavalla, Tupun jäsenkin olen ollut vasta kuukauden.

Ehdotankin ihmisille tutustumista todellisiin mielipiteisiini osoitteessa www.tupu.fi sekä blogissani http://mattialanko.blogspot.com . Pyrin toimimaan aina pienemmän ja heikomman ihmisen sekä Tuusulan puolesta.

Matti Alanko
Tuusulan puolesta ry:n kuntavaaliehdokas

Ei kommentteja: