lauantai 18. lokakuuta 2008

Vaalikuumetta

Vai pitäisikö taudille keksiä parempi nimi. Joku basilli kokoomuksen joukoissa nyt jyllää. Disinformaatioksikin sitä voisi luonnehtia. Taudin oireista kuulin demariehdokkaalta tänään Hyrrän edessä ja kyllä kokkareiden omakin porukka taudin kuvaa ilmensi.

Keskityn tässä kokkareiden omiin tokaisuihin. Eräs naisehdokas ihmetteli minulle miksi menin kommunistien kanssa samaan porukkaan? Sitten suurmaanomistaja esitteli minut pakkolunastuksen kannattajana vaalikonetietojen perusteella. Ei siis ollut osannut lukea perustelutekstiä vaalikonekysymyksistä, tai todennäköisimmin ei ollut koko koneessa käynyt ja halusi vain mustamaalata minua kokoomuslaisten silmissä. Pelkäsi varmaan mahdollisen yhteistyöni heidän kanssaan murentavan hänen arvovaltaansa. Oli miten oli, ei eräiden kokkareiden toimet mitenkään yhteistyöhön kannusta.

Onko Tupu siis niin pelottava voima, että sen torjumiseksi käytetään epätoivoisimmatkin keinot. Olisiko kannattanut ennemminkin toimia nykyisessä valtuustossa Tuusulan puolesta eikä omien etujensa puolesta.

Ei kommentteja: