maanantai 27. lokakuuta 2008

Kiitos!

Vaalitulos oli kohdallani yllättävän hyvä ensikertalaiseksi ja siihen panostettuun työ- ja rahamäärään nähden.

Viime vaaleissa tuolla äänimäärällä 98 olisi päässyt valtuustoon, nyt jäin 12 äänen päähän. Toisaalta jopa 72 ääntä riitti Kaikkosen vanavedessä. Olisinko päässyt, jos äänestäjät olisivat tienneet tanssitaidostani? Turha spekuloida tuolla, mutta yhtään Anttia väheksymättä ihmettelen äänestäjiä, koska Antti ennen vaaleja kirjoitti, ettei ehdi keskittymään muuhun kuin rivivaltuutetun työhön. Tarkoitus oli siis ainoastaan kerätä ääniä.

En paheksu sitä, enkä moiti Anttia. Hän on ihan kiva kaveri, eikä varmasti pyri ajamaan omaa etuaan valtuustossa. Samaa ei valitettavasti voi sanoa kaikista uusista valtuutetuista, eikä muutamasta vanhastakaan.

Kansa on siis puhunut ja pulinat pois. Huolestuttaa vaan Tuusulan asukkaiden puolesta, kuinka heidän jatkossa käy. Kyläkoulut ovat taas uhanalaisia, vaikka kokoomus muuta väittikin. Lapsien kotihoito ei demarileirissä ole suosiossa. Tuusulan maaseutumaisuus on uhattuna asukastiheyden kasvaessa. Ja etenkin luontoarvot ovat vaarassa kadota mainoslauseiden pöytälaatikkoon jälkipolvien hämmästeltäviksi.

Pitäkää ihmiset valtuutettujenne tekemisistä tarkkaa kirjaa ja vaatikaa heitä pysymään vaalilupauksiensa takana.

Ei kommentteja: