torstai 9. huhtikuuta 2009

Kiinalainen juttu osa 6

No nyt sitten päästiin aikamoisiin katsojalukuihin, tai vasta lauantaina. Kävivät paikallisen CCTV:n porukat tekemässä koulullamme ohjelmaa ja halusivat ulkomaalaisvahvistukset showhun mukaan. Kyseessä on leikkimielinen kisa, jossa joku varmasti kastuu. Kuten näissä hullut japanilaiset ohjelmissa olemme nähneet.

Toinen joukkueen jäsen istuu tuolilla, jonka yläpuolella on vesiletkun päässä ilmapallo. Palloon tulee vettä toisen jäsenen työskentelyn perusteella. Tässä tapauksessa oli tarkoitus sahata rälläkällä hehkulampun yli vedetty sähköjohto poikki särkemättä lamppua. Lampun valo sammui johdon katkettua. Puukapulaan oli siis kiinnitetty viisi kirkaslasista hehkulamppua ja niissä siis paloi valo.

Eli rälläkän käyttäjä veteli jännitteellisiä johtoja poikki. Turvallista eikö totta! Jos lampun kupu rikkoutui, käänsi hanamies vedentuloa isommalle. Kiinalaiset sahasivat useamman kapulan lamppujen langat poikki. Meidän Mikkomme sahasi vain yhden kapulan langat särkemättä lamppuakaan. Tuolilla istunut Timo kastui taatusti, koska hanamies käänsi vedentulon täysille heti rälläkän käynnistyttyä. Also in China there is so called "Reilu meininki!"

Timohan tietysti sai vedet päälleen, mutta näin hellepäivänä se ei haitannut. Juontaja haastatteli suorituksen jälkeen meitä ja kyseli onko Suomessa mitään vastaavaa. Totesimme meillä olevan ainakin eukon kannon kisat ja näytimme mallisuorituksen siitä.

Emme vielä tiedä katsojalukuja, mutta ainakin Mikon aikaisempi ennätys 700000 mennee reilusti rikki. Hänhän on Puskurin palkintoauton voittaja ja sen verran oli loppujaksolla katselijoita. Mitähän kaikkea meille täällä vielä tapahtuukaan. Olemme onnistuneet tekemään lähtemättömän vaikutuksen ainakin itseemme, ellemme myös muutamaan miljoonaan Kiinalaiseen.

Ei kommentteja: